Coaching & Training

Enthousiasme voor coaching
Coachingsstrajecten met professionals zijn voor Ellen van Schaik ‘de krenten uit de pap’. Zij zet zich er voor de volle 100% voor in. Het coachen van leidinggevenden doet Ellen reeds 14 jaar. Zij heeft een gecertificeerde 360-graden-feedback-methode-opleiding gevolgd.

Typering
De wijze van werken van Ellen van Schaik is vriendelijk en doortastend, enthousiast en geconcentreerd, persoonlijk en ‘respectvol confronterend’. Zij werkt met coachees volgens een zorgvuldige aanpak aan een stap-voor-stap-verandering, waarbij zij regelmatig werkt met eigen voorbeelden en ervaringen. Ellen is meer te typeren als praktisch en pragmatisch dan als theoretisch. Daar waar theorie gewenst is, bestaat die uit eenvoudige modellen. Haar ruime ervaring binnen de zorg, stelt haar in staat een aanpak op maat te bieden. Elke coachee is tenslotte uniek en kent een eigen pad van verandering.

Doelgroep

Ellen van Schaik is inzetbaar op coachingsvraagstukken van professionals en/of leidinggevenden van HBO-niveau en hoger, interim managers en zelfstandig ondernemers. 

Ervaring met trainingen
Ellen van Schaik is gediplomeerd trainer en heeft ruime ervaring opgedaan met verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling. De meeste trainingen die zij geeft, zijn trainingen op maat. Door haar brede opleiding als bedrijfskundige/coach/trainer en haar gevarieerde werkervaring, is zij goed in staat op de precieze behoefte van de opdrachtgever in te spelen.

Onderwerpen
Ellen heeft ervaring met ondermeer de volgende trainingen: 

  • – verzuimmanagement
  • – klantgerichtheid, commercieel handelen
  • – persoonlijke effectiviteit
  • – leiderschapsontwikkeling
  • – carrièremanagement
  • – organisatieverandering